Overblijven TSO

Afb TSO Assistent (1)

De registratie, administratie en declaratie van de Overblijf (TSO) is uitbesteed aan TSO ASSISTENT, een online systeem. Na eenmalige en kostenloze inschrijving kunt u 24 uur per dag uw kind voor de TSO aanmelden (en net zo makkelijk weer afmelden). Door de inschrijving heeft de tso-coördinator zicht op belangrijke informatie als allergieën, medicatie en telefoonnummers waaronder u bereikbaar bent als nodig.

De betalingen verlopen uitsluitend via de bank, zodat kinderen niet meer met contant geld naar school hoeven. Zodra u geregistreerd bent als ouder, kunt u TSO ASSISTENT gebruiken. Om in te schrijven heeft u het BRINnummer van de school nodig en een registratiecode. Deze ontvangt u in een brief met meer informatie.
Klik op het icoontje van de TSO Assistent en vervolgens op REGISTREREN rechtsboven in het inlogscherm. Na inschrijving van een of meerdere kinderen ontvangt u onmiddellijk uw inloggegevens, ga er zorgvuldig mee om en wijzig van tijd tot tijd of als daar aanleiding toe is. Beschikt u niet over een computer met internet, dan kunt u op school gebruik maken van een computer om uw kind aan te melden voor het overblijven. U kunt Anja van den Bosch (073-5112856) of Miriam l'Amie-Kitslaar bellen voor nadere uitleg. Tsoknop 90X90

Reglement TSO