Welkom op de website van obs De Wilgen

OBS De Wilgen staat voor: 

Uw kind zit op de Wilgen of u wilt uw kind graag aanmelden op onze school. Dan is het belangrijk om precies te weten waar de school voor staat. Hieronder volgt een korte impressie. 

Rondleiding Obs De Wilgen Printscreen

Wilgen 1

Wilgen 2

Wilgen 3

OBS De Wilgen staat voor: 
Een fijne, veilige school waar leerlingen en leerkrachten in open sfeer en vol vertrouwen met en van elkaar leren. Wij willen graag dat de kinderen met plezier naar school komen en de school als leuk ervaren. Wij zijn van mening dat als de sfeer op een school prettig is, het kind zich geborgen en veilig voelt, dit een goede basis is om te komen tot een goede ontwikkeling.

Vanuit die veilige basis helpen we kinderen om zich sociaal vaardiger te maken. We zullen de nodige zorg aan zowel de sociaal-emotionele als aan de cognitieve ontwikkeling besteden. Het  stimuleren van creatieve en sociale vaardigheden vinden wij erg belangrijk.

Een school waar hard gewerkt wordt. Van ’s morgens 8.30 uur tot ’s middags 14.45 uur is de school vol in bedrijf. Alle groepen werken in een rustige en ordelijke omgeving om zo goed mogelijk te leren rekenen, lezen, spellen en schrijven. Vanzelfsprekend besteden we ook veel aandacht aan handvaardigheid, zingen en gym. We vinden het belangrijk om er uit te halen wat er in zit.  

OBS De Wilgen staat voor:
Een open en transparante relatie met u als ouder(s). We willen graag samen met u nadenken over de ontwikkeling van uw kind. We organiseren daarvoor regelmatig ouderavonden en informeren u niet alleen over de vorderingen van uw kind maar ook over schoolbrede onderwerpen.

Wij nodigen u graag uit voor een kennismakings-gesprek. U kunt daarvoor telefonisch een afspraak maken.  Wanneer u voor De Wilgen kiest krijgt u na dit kennismakingsgesprek een inschrijfpakketje mee. 

LOGO Bs De Wilgen 700

OBS de Wilgen (klik hier)

Van Limburg Stirumlaan 2,
5252 AW, Vlijmen
073-5114178

E-mail:  info@dewilgenvlijmen.nl 
Directeur Patricia de Folter