We werken intensief samen om jouw talent te ontdekken én verder te ontwikkelen.

Logoloader Mv

Voorleesproject van start!

Op Vrijdag 31 Augustus 2018 is het project: ' heel Maravilla leest' op locatie De Vijfhoeven van start gegaan. Het project, met als doel het bevorderen van leesplezier en het vergroten van de woordenschat, is op ludieke wijze geopend.

De tijger in het prentenboek: ssst...de tijger slaapt, speelde de hoofdrol. Ouders hebben een workshop gevolgd hoe je interactief met je kind een prentenboek kan lezen. Voor de kinderen was er een interactief voorleesverhaal! Uiteraard over de tijger!

Alle kinderen en ouders van KC Maravilla mogen tijdens dit project gratis leestassen lenen. In deze tassen zit een prentenboek en allerlei voorwerpen die je kunt gebruiken bij het interactief voorlezen. In de tas vinden de ouders ook een overzicht van handige tips.

De tweede ronde van dit project wordt op locatie de Wilgen gegeven. Dit zal in februari plaatvinden. Bij succes zal KC Maravilla dit project jaarlijks herhalen.

BSO uitbreiding

Zowel op locatie de Vijfhoeven als op locatie de Wilgen zal de BSO van Mikz een nieuwe ruimte betrekken. Er wordt achter de schermen al hard gewerkt om deze ruimtes te pimpen voor de kidsl Nog even geduld dus..

Stuurteam Kindcentrum

Het stuurteam, de managers, van KC Maravilla hebben afgelopen ook niet stil gezeten. Gezamenlijk zijn er ambities geformuleerd en vertaald in een vierjarenplan. Bent u benieuwd? Maak een afspraak met een van ons en wij zullen je de plannen presenteren.