Verbouwing schoolgebouw

OBS De Wilgen bestaat alweer meer dan 40 jaar en ook het gebouw heeft af en toe wat vernieuwing nodig. 

Afgelopen zomer zijn we begonnen met een grote make-over van ons interieur. In de vakantie heeft het rode vloerkleed plaats moeten maken voor een mooie, lichte gietvloer en zien we de kleuren lichtgrijs en groen steeds meer tevoorschijn komen. 

We hebben bewust gekozen voor natuurlijke kleuren en een rustige uitstraling.

Op iedere hal is op miraculeuze wijze een prachtige boom 'gegroeid' tijdens de zomervakantie en staan er door de hele school mooie (echte) planten.

In de groepen 1-2 kunnen de kinderen al genieten van fijne, nieuwe tafels en stoelen. Komende week verwachten we voor de rest van de school ook nieuwe leerlingsetjes. Deze nieuwe meubels zorgen voor rust en een ruimtelijk gevoel in de lokalen. Op de hallen staat al het een en ander in de nieuwe kleuren. Mooie treinzits die fungeren als fijne, rustige werkplekken. Op verschillende plaatsen in de school komen hippe 'zithoeken' waar de kinderen ontspannen kunnen lezen of rustig praten. Komende week worden er nog meer aanpassingen aan de hallen verwacht...komt dat zien!

Ook de rode schuifwanden bij de klaslokalen krijgen een hoognodige make-over. Binnenkort kunt u zien wat we gekozen hebben!

Wilt u op de hoogte blijven van de verbouwing, kijk dan regelmatig op de website of loop een keer binnen!